

استراتژیهای ورود به بازار استارت آپها (دکتر نجارزادگان) +سواد مالی
مطالب و داستانهای ارائه شده در وب سایت همینان در ارتقا و تکمیل بحثهای آموزشی نظیر شش سوادی که باید بیاموزیم می باشد. هرگونه پیشنهاد و انتقاد را میتوانید از طریق همین صفحه منتشر نمایید.
حدود 10 11 سال پیش وقتی که قرار شد برای اولین بار در شهر جدید و غریبی ساکن شوم، مرا ترس فرا گرفته بود. این سوال را از خود میپرسیدم که چه خواهد شد؟ من این جا چطور دوام می آورم؟
به لطف خدا افرادی در مسیر من قرار گرفتند و مرا راهنمایی کردند. هرچند این راهنمایی ها کامل نبود ولی به من کمک کرد تا بفهمم من تنها نیستم. باید تلاش کنم و راه های خودم را پیدا کنم. بعد از سال اول تصمیم گرفتم که هر سال با ورودی های جدید به شهر جلسه بگذارم و داستان خود را برایشان تعریف کنم.
یکی دو سال بود که این جلسه ها تعطیل شده بودند و من به مراسمی برای سخنرانی دعوت نمیشدم. امسال دوباره خدا توفیق داد و جلسه استراتژی های ورود به بازار استارت آپها را در کوی دانشگاه برگزار کردم. بسیاری از جوانان متولدین 73 تا 75 که تازه مقطع کارشناسی ارشد را شروع کرده بودند، حاضر بودند. برای آنها این دغدغه بود که وضعیت آینده شان چگونه خواهد شد؟ این جوی که پدید آمده است که آهای دوستان آهای جوانان بلند شوید و استارت آپ راه بیندازید یعنی چه؟ آیا واقعا جو است یا گنجینه ای پشت آن پنهان است.
من برای آنها از سوادها و مهارتهای مختلف گفتم. استارت آپ را تعریف کردم و از داستانهای مختلف شروع و پایانشان صحبت کردم.
استراتژی های ورود به بازار کار و بازار استارت آپها را میتوان در چهار قسمت 1-قیمت گذاری 2-تبلیغات 3-رخدادهای اجتماعی و فرهنگی 4- خدمات خاص و نوین نگاه کرد. برای دوستانی که تنها سرمایه شان تحصیلشان بوده است- برای دوستانی که هدفشان از استارت آپ درآمدی مختصر برای گذران زندگی شان است و برای دوستانی که نمیدانند چرا فلان رشته تحصیلی را انتخاب کرده و ادامه داده اند، صحبت از سختی های هرکدام از این موارد بسی دشوار بود.
با توجه به سمینارهای پیشینم راجع به کارآفرینی، چالشها و فرصتها، در بازار ایران چه خبر، استارت آپها از طریق برنامه نویسی، برای دوستان از راه اندازی وب سایت توضیح دادم و آنها را با چالشها و فرصتهایشان آشنا کردم.
از بین جمعیت 20 30 نفری که حاضر بودند، چهار پنج نفری بیشتر درگیر صحبتهایم شدند. آنها فهمیده بودند که چیزهایی در زندگی شان نادیده گرفته شده است. باید آنها را بیابند. باید به آنها گفت که برخیزید و بدرخشید.
برخیز و بدرخش